Søg i denne blog

torsdag den 2. oktober 2014

Lytter du til din indre stemme?

Lytter du til din indre stemme? De sejeste mennesker er dem, der lytter godt til deres indre stemme - deres værdier - og tør handle derefter. Dem med hjerterne fulde af mod, der lukker af for andres velmenende forsøg på, at proppe dem i plejer-, burde- og skulle-kasserne.
De sejeste er dem, der har tillid til, at det er rigtig og helt i orden at gøre det, der gør dem  allermest glade og nærer dem på den bedste måde. Dit inderste er levende og skal næres, ligesom du nærer din fysiske krop.
Du er den allerbedste til at vide, hvordan du skal leve dit liv på den allerbedste måde for dig. 
Min holdning er, at hvis vi opfører os ordentligt over for andre mennesker, deler ud af os selv, se andre som de er, og rummer dem, som de er, så er der ikke noget rigtigt og forkert i forhold til, hvordan vi lever vores liv hver især.
Tiden er dyrebar og skal bruges på den bedst mulige måde for dig, men tilgiv dig selv, hvis du fejler. Der er ingen, der er perfekt, men det er ikke grund nok, til at blive liggende på jorden, når du falder. Op på hesten og prøv igen.
Dyrk mere af det, der gør dig glad, føles rigtigt for dig og som støtter dig i din vibration.   Hvornår og i hvad mærker du glæden og varmen bedst? Hvordan kan du få mere af det? Hvad er det mindste du kan gøre lige nu, for at komme tættere på hvad der er allerbedst for dig? Og til sidst så husk, at omgive dig i størst muligt omfang med mennesker, der støtter og nærer dig.
Så bind snørebåndene og rigtig god tur ud af din vej..........


Ingen kommentarer:

Send en kommentar